Unna dig massage!

Hej alla! Hoppas ni alla har haft en riktigt fin jul. Det har jag haft, och jag har firat tillsammans med min familj och mina vänner. Jag skriver detta inlägg idag för att tipsa om vart du ska gå om du vill ha en riktigt bra massage i Borås, för nu efter helgerna kommer det med all sannolikhet att behövas – stela axlar, öm rygg och ont i nacken känns nog igen av många. Man ska flänga hit, än dit, och man kanske inte tar så mycket tid till att slappna av som man borde göra. Jag vet att åtminstone jag är en av dem, och eftersom jag är en förutseende människa har jag redan bokat in ett besök på Duong Beauty efter nyår. Eftersom detta är en skönhetsblogg, tänkte jag att det kunde passa att tipsa er även om ett riktigt bra massageställe! Jag har nämligen gått hit nu i ett års tid, och jag har insett vikten av att vårda inte bara sitt yttre, men också sitt inre (på många olika sätt). Massage är ett av sätten att ta hand om inte bara rygg, nacke och axlar, men också om välbefinnande och avslappning i allmänhet. Jag har märkt hur mycket bättre jag mår när jag går på massage en gång i månaden, och det har även märkts i min hy och i mitt hår. Min hy lyser på ett annat sätt, och mitt hår blir starkare och mer glänsande. Jag tror att det har att göra med att om man slappnar av, och tillåter sig själv att göra det, kommer det att visa sig på andra sätt i kroppen. Att hela måendet liksom blir bättre. Och de på Duong Beauty i Borås är verkligen duktiga på det de gör. Jag kan varmt rekommendera dem till alla jag känner och inte känner. 

Du gillar kanske också...